Dankzij onze eigen praktijkervaring van meer dan 30 jaar, hebben we een schat aan kennis opgebouwd. Die geven we maar al te graag aan jou door, om je aanbod uit te breiden met reinigingstechnieken van de bovenste plank.

Softwash & stoomreiniging

Met deze erkende technieken tover jij elke oppervlakte om in een frisse verschijning. Zo kan jij aan het werk met een zachte hand, de juiste knowhow en slimme producten.

Luchtgommen & zandstralen

Coming soon…

Industriële & chemische reiniging

Coming soon…

Ons softwash verhaal

Wij hebben een Amerikaanse opleiding gevolgd die vooral theoretisch was, waarna we veel praktijkervaring opdeden door verschillende uitdagingen. Omdat we zelf alle tips & tricks moesten ontdekken, willen we deze nu als eerste erkende softwash-uitvoerders delen met collega’s. We merken namelijk dat opleidingen in Nederland vaak minder gedetailleerde praktische kennis bieden, wat het risico op klachten en schade vergroot.

PRO-softwash opleidingen met theorie én praktijk

Doen is bij ons even belangrijk als denken. Want theoretische kennis krijgt pas waarde als je hem ook kan toepassen. Daarom bestaat elke opleiding uit één volledige dag theorie en één volledige dag praktijk.

De PRO-softwash theoriedag beantwoordt al je vragen:

De PRO-softwash praktijkdag geeft je brede ondersteuning:

De praktische details van jouw PRO-softwash opleiding

Elke opleiding omvat 2 volledige dagen, waarvan 1 dag theorieles en 1 dag praktijkles.

Je volgt de lessen samen met andere professionals, in groepen tot 10 deelnemers.

De opleidingen zijn waardevol en toegankelijk voor elk profiel: van doorwinterde reinigingsexperten tot professionals zoals tuiniers, schilders of … die hun activiteiten willen uitbreiden.

De opleidingen worden georganiseerd en begeleid door Aqua Vitalis, een gecertificeerde en gekende naam in de wereld van softwashing en brede reinigingstechnieken.

Voor een volledige opleiding betaal je €599.

Wat krijg je terug voor deze prijs?

Toegegeven, we zijn niet de goedkoopste. Wel de meest rendabele.

Voor deze prijs krijg je dezelfde theoriekennis als gelijkaardige opleidingen, maar met een veel grotere aandacht voor praktijkervaring.

De opleiding zit vol gerichte tips & tricks voor de reinigingstechnieken, maar ook voor het reilen en zeilen van je zelfstandige professionele activiteiten – van offerteopmaak tot nazorg.

Bovendien geniet je van een sterkere productformule aan een veel lagere prijs dan die van de concurrentie, met nog 10% levenslange korting erbovenop. Als member krijg je ook 10% korting bij aankoop van een softwash toestel.

Nog vragen over de PRO-softwash opleidingen?